Gyakran ismételt kérdések

Általános

Mindent megteszünk, hogy a terméket a lehető leghamarabb eljuttassuk Önhöz. Általában 3-4 munkanapon belül le tudjuk gyártani Önnek az egyedi terméket. A szállítási idő a futártól függ, de általában további 1-2 munkanapot vesz igénybe.
A kiszállítás ingyenes.
A fizetéssel és szállítással kapcsolatos további információkért kérjük, tekintse meg a Szállítás és fizetés című részt.
Igen, sok tapasztalatunk van a tükrök csomagolásával és szállításával kapcsolatban, és a sérülések gyakorlatilag nem, vagy csak nagyon ritka esetekben fordulnak elő. Sérülés esetén a kiszállításkor kárbejelentést kell írni, és a helyzetet általában egy új darab küldésével oldjuk meg.
Ha van kedvezménykódja, alkalmazza azt a megrendelés utolsó lépésénél ("Tovább a pénztárhoz → Rendelés → Van kedvezménykódja?"). Miután rákattintott, megjelenik egy doboz, ahol megadhatja a kedvezménykódot). A kedvezmény a megrendelés végén kerül levonásra.

A termékkel

Közvetlenül a tükörön, alapfelszereltségként középen található egy 3 hullámot jelképező gomb, amely a fűtést be- és kikapcsolja.
A bepárásodott tükör körülbelül 2 perc alatt kezd el középen párátlanodni. A tükör teljes hosszában körülbelül 5 perc alatt párátlanodik. Javasoljuk, hogy zuhanyzás előtt kapcsolja be a fűtőszőnyeget, hogy a fűtőszőnyeg felmelegedjen és a tükör ne párásodjon be.
A fűtésnek nincs beépített időzítője, így be kell kapcsolni a fűtést, de ki is kell kapcsolni.
Ez minden ügyfél személyes preferenciájától függ, de ha érintőkapcsolót választ, nem veszíti el a világítás intenzitásának szükség szerinti szabályozásának és beállításának lehetőségét.
Igen, ez egy lehetőség. Mindent egyeztetni kell velünk, vagy a rendeléskor a megjegyzésben meg kell írni.
Igen, a tükör mindig megjegyzi a legutóbbi beállításokat.
Igen, a tükörvilágítás elegendő, de azt elsősorban a részletek megvilágítására és dekorációs célokra kell használni. A LED-tükör mellett javasoljuk, hogy a fürdőszobát egy másik fő fényforrással is világítsa meg.
A fürdőszobában ügyfeleink leggyakrabban hidegebb, azaz 4000-7000K fényhőmérsékletet választanak. Az előszobába és más helyiségekbe 3000-4000K-t ajánlunk.
A tükröt nem úgy tervezték, hogy közvetlenül konnektorba dugható legyen. A hátoldalán elektromos vezetékek (drótok) találhatók, amelyeket a falból kijövő vezetékhez kell csatlakoztatni. Javasoljuk, hogy a vezetékezést bízza szakemberekre.

Elégedett ügyfelek fotói

Az Ön fürdőszobáját vagy más belső terét DARAMIO tükör díszíti?
Nagyon örülnénk, ha megmutatná nekünk a tükröt. Kérjük, küldjön nekünk fényképeket e-mailben: info@daramio.com.
Ha megosztja a közösségi médiában, ne felejtse el hozzáadni a #Daramio szót a poszthoz, vagy jelöljön meg minket @daramio_com.

@daramio_com
Daramio - a vásárló fényképe a tükörről
Daramio - a vásárló fényképe a tükörről
Daramio - a vásárló fényképe a tükörről
Daramio - a vásárló fényképe a tükörről
Daramio - a vásárló fényképe a tükörről
Daramio - a vásárló fényképe a tükörről
Daramio - a vásárló fényképe a tükörről
Daramio - a vásárló fényképe a tükörről